Vanguard News Network
VNN Media
VNN Digital Library
VNN Reader Mail
VNN Broadcasts

Old March 24th, 2015 #1
Johan
Moderator
 
Johan's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3,460
Johan
Default Articles in Dutch that must be saved.

Last weekend there was a DDOS attack{by the ANTI Michiel de Ruyter/black Pete........ANTI Dutch history shit group on the site of #Frissekijk.info,the owner commits that he can't assume the existence of the site.So i start posting this and other usefull information in this topic.Starting with the Dutch traitors and the jewish influence in this country.

Overzicht Volksvijandig Nederland

Op deze pagina kunt u personen en organisaties noemen die zich volksvijandig opstellen, maar niet Joods zijn. De Joden kunt u hier vinden en aandragen. Van de Jood, als uitheems organisme, kunnen wij verwachten dat hij zich vijandig opstelt en zich in het openbaar, dan wel in het geniep, inspant voor het verzwakken van het gastvolk. Omdat de Jood geen deel is van het volk is zulk gedrag geen verraad, maar slechts loyaliteit aan zijn eigen stam.

Deze pagina gaat over de volksgenoten die zich in woord en daad inspannen tegen ons volk. U moet hier denken aan Marxisten, Feministen, Homoseksualisten, Kolonisatie-Propagandisten, Cultuur-afbrekers et cetera. Laten we de kleine namen en de passieve steunbetuigers aan deze genocide achterwege laten en proberen een waardevolle database van de schadelijkste Nederlanders samen te stellen.

Wanneer u een naam voordraagt, probeer dan ook een korte beschrijving van deze persoon of organisatie bij te voegen, opdat duidelijk mag zijn waarom het volksvijandig is.

Eens in de zoveel tijd zullen wij uw reacties in het artikel verwerken.

Personen


Gerbrig Arends-Alkema. Christen-zionistische predikante die aangifte heeft gedaan tegen Jan Smelt.
Peter Breedveld. Schrijver op Frontaal Naakt. Profeet van een zelfgemaakte sekte van pedo-erotische, filo-semitische, anti-blanke Islam.
Edward Brongersma. Politicus, voorstander pedofilie. Zelf ook veroordeeld voor pedofilie met een 16- of 17-jarige jongen.
Ewoud Butter. Schrijver op Republiek AllochtoniŽ.
Quinsy Gario. Geen Nederlander, maar een vervelende communistische, parasitaire haatneger die de Nederlandse cultuur en tradities wil vernietigen. Gario staat vooral bekend vanwege zijn haatcampagne tegen Zwarte Piet.
Adriana de Groot. Freudiaans psychoanalytica. Getrouwd met de Jood Hans Lampl.
Franciscus van Jole. Eindredacteur Joop.nl, de site die Gario’s antipietenplan op de agenda heeft gekregen.
Eberhard van der Laan. Burgemeester van Amsterdam.
Judith, alias Julita. Woordvoerdster van actiegroep Michiel de Rover.
Wim Kortenoeven. Directeur NIPAC. Voormalig PVV-er, ultieme shabbos goy.
Benno L. Pedofiel.
Maarten Lamers. Stichter Satanskerk, in werkelijkheid een seksclub.
Anneke Nahumury-Oosting. Hoofd LECD (Landelijk Expertise Centrum Diversiteit)
Koos Postema. Programmamaker van taboedoorbrekende televisie.
Joop van Riessen. Voormalig hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, heeft daarbij gediend onder een reeks Joodsche burgemeesters. Hij staat bekend voor de uitspraak: “Wilders mollen“. Multikul-freak.
Bally Sabroso
Jessica Silversmith. Directeur Meldpunt Discriminatie Amsterdam.
Frans Timmermans. Anti-Rusland ophitser, Semitist.
Marthijn Uittenboogaard. Pedofiel.
Paul Verhaeghe. Psychoanalyst.
Peter R. de Vries. Misdaadjournalist, multikul-freak.
Reinier de Vries. Geen Nederlander, maar een neger. Alias Rubinthin. Woordvoerder van actiegroep Michiel de Rover.
Martin Vrijland. Idioot die alles weg zet als een complot of een false flag. Het zijn clowns als Martin die de serieuze alternatieve media een slechte naam bezorgen.
Gregor Walz. Onderzoeker bij Art. 1 en RADAR.

Organisaties, Websites, etc.


Afanl.wordpress.com. Communistisch terreurnetwerk.
Art. 1. Antidiscriminatie bureau.
Barracudanls.blogspot.nl. Zet terechte kritiek op het officiŽle Holocaust vertelsel en het Joodse probleem weg als complotdenken.
Brongersma.info. Deze site is zelf niet volksvijandig, maar is een indexering van naoorlogse subversieve uitlatingen.
Dagelijksestandaard.nl. Pseudonationalistisch weblog van de Jood Livestro. Ziet kolonisatieproblematiek enkel in religieuze termen. (Islam vs. Judeo-liberalisme)
Discontent Journaal Klaagnegers o.m. de Joodse “ras-wetenschapper” David Goldberg aanhalen.
Domrechts.tumblr.com. Verzameling screenshots van politiek incorrecte facebook en twitter afbeeldingen en reacties.
Doorbraak.eu. Extreemlinkse site voor de kolonisatie van Europa door de hordes van de derde wereld.
Frontaalnaakt.nl.
Joop.nl.
Kafka.antenna.nl. Site waarop foto’s worden geplaatst van en artikelen over personen die wel eens hebben meegelopen in een demonstratie tegen een asielzoekerscentrum o.i.d.
Krapuul.nl.
Laatzenietlopen.blogspot.nl. Groep die anti-demonstraties regelt wanneer betrokken burgers zich willen uitspreken tegen de massa-kolonisatie, tegen een pedofiel in de wijk, e.d.
LECD Landelijk Expertise Centrum Diversiteit. Anti-Nederlandse groep die zich hardmaakt voor een Koosjer Judeo-Islamitisch Kalifaat in de polder. OvJ Paul Velleman is lid. (groep opgeheven op 1-1-’15)
Martijn. Pedofielenclub.
Meldpunt Discriminatie Amsterdam.
Meldpunt Discriminatie Internet.
MiND. Meldpunt Internet Discriminatie. Dit is de opvolger van het Meldpunt Discriminatie Internet.
Michiel de Rover. Groep die onze nationale geschiedenis wil herschrijven.
RADAR. (Niet te verwarren met de organisatie voor consumentenbelangen) Antidiscriminatie club.
Republiekallochtonie.nl. Extreemlinkse site voor de kolonisatie van Europa door de hordes van de derde wereld.
Roet in het Eten. Anti-blanke agitatiegroep o.l.v. Gario.
Sargasso.nl.
Strijd tegen Racisme
Unie van Marokkaanse Moslimorganisaties in Nederland.
Vrijmetselarij: Lijst van Vrijmetselaars uit BelgiŽ (zie ook deze documentaire). Lijst van Vrijmetselaars uit Nederland.
Vrijspreker.nl. Een site gewijd aan de promotie van het internationaal (joods) kapitalisme en totale grenzeloze vrijhandel (libertarisme), wat men daar kennelijk beschouwt als het antwoord op onze huidige problemen. Men wauwelt er wel wat over individuele soevereiniteit en er verschijnt een eindeloze reeks boehoehoe artikelen over die gemene incompetente overheid en de EU, maar ondertussen gruwen ze wel van nationalisme en promoten daarmee dus globalisme.
Waterkant.net Surinaamse klaag- en ophits site/forum.
Wijblijvenhier.nl. Extreemlinkse site voor de kolonisatie van Europa door de hordes van de derde wereld.
Zwarte Piet Kenniet
Zwarte Piet Niet

Strafvervolging


Gerdine Dankers, officier van justitie. Dankers was aanklager in de zaak Jan Smelt. Heeft samen met Velleman Handboek Discriminatie 2006 geschreven.
Paul Velleman, officier van justitie, tevens lid van LECD. Velleman is van Joodse afkomst. We hebben hem toch op deze pagina gezet vanwege zijn bijzonder centrale rol in het dienen van de vijand. Dit is de OvJ achter meerdere “anti-discriminatie” vervolgingen, zoals Geert Wilders, Gregorius Nekschot, Gretta Duisenberg, Siegfried Verbeke, de Mein Kampf verkoper uit 2014 en anderen.

http://frissekijk.info/joods-overzic...dig-nederland/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

J Overzicht

Deze pagina dient om de Joodse invloed in Nederland en BelgiŽ in kaart te brengen. Deze pagina zal groeien door uw onderzoek en bijdrages.

Wanneer u namen en/of andere informatie doorgeeft, probeer er dan ook een bron bij te vinden en een korte omschrijving te geven van wie de persoon is, wat hij doet, etc. Wij willen hier een overzicht bieden van personen en organisaties, zowel uit het heden, als uit het verleden.

Wanneer wij uw toevoeging hebben verwerkt zullen wij uw reactie weer verwijderen om de pagina overzichtelijk te houden.

Sommige personen passen in meerdere categorieŽn, een wiki-systeem zou hier beter op aansluiten. Toch houden we het voorlopig op een pagina. Gebruik CTRL+F om een persoon te vinden.

Disclaimer: De mensen uit deze lijst zijn individuen en leden van een groep. Als individuen kunnen ze aardig of gemeen, goed of kwaad, grappig of gestoord of wat dan ook zijn. Als groepsleden zijn het Joden. Net als paardenvlees niet verkocht mag worden als rundvlees, hebben ook wij als het publiek van bekende personen het recht te weten met wie we te maken hebben. Deze lijst kan o.m. gebruikt worden voor onderzoek naar bepaalde politieke en maatschappelijke bewegingen en ontwikkelingen. Dit is enkel een database en absoluut geen hitlijst, zoals werd beweerd op frontaalnaakt.nl.

Joodse Invloed in Nederland

Zie nog meer namen op:

Der StŁrmer
Wikipedia (Engelse pagina Nederlandse Joden)
Lexicon Joods Nederland
Jodenlijst van Infonu.nl
Max v. Dam Joodse familienamen
Joods Biografisch Woordenboek
Joods Amsterdam – Index personen
Dutch Jewry – Index personen

Geschiedenis

De eerste Joden kwamen Germania binnen in het spoor van de Romeinse legioenen. Dit waren slavenhandelaren. Krijgsgevangen Germaanse strijders en hun gezinnen, Germanen die hun schulden niet konden betalen en anderen werden door deze Semitische handelaren naar het zuiden gebracht. Op de slavenmarkten van Rome en andere steden werden ze verkocht. Mannen werden vaak ingezet voor zware arbeid terwijl vrouwen en kinderen vaak dienst deden als seksspeeltje. Rome werd ten tijde van het Keizerrijk meer en meer een multiculturele, multiraciale mengelmoes, waar het ieder voor zich was en de oude deugden hadden plaatsgemaakt voor geldzucht, materialisme en perversie.

Het is ons groot geluk geweest dat Hermann de Cherusker de Romeinse legioenen van Varus heeft verslagen in het Teutoborger woud in 9 na Chr. Had dat niet het geval geweest, dan had Germania dezelfde Mediterrane, Semitische invloed ondergaan als Zuidelijk Europa en zagen “wij” er nu wellicht uit als Sicilianen.

De Lage Landen bleven grotendeels Jodenvrij tot de instroom van Sefardische Joden eind 15de en begin 16de eeuw. De Spanjaarden hadden na hun reconquista van het Iberische schiereiland geen behoefte om opnieuw door de Joden te worden belazerd en stuurden hen het land uit. Het waren de Joden geweest die de poorten van Toledo in het jaar 711 hadden geopend voor de Islamitische hordes. Velen vonden een veilig heenkomen in Amsterdam.

Lees ook:

Joden in Nederland

Joods Verleden in Nederland

Felix Libertate, een in 1795 opgerichte Joodsche organisatie die de emancipatie der Joden tot doel had. Deze link bevat een link met een flink aantal prominente Joden van rond die tijd.

De Joodse hand achter Feminisme en Abortus

Communisme in de Lage Landen

Demografie

Op Wikipedia lezen we het volgende over de Joden in Nederland:

Volgens een telling verricht door het Joods Maatschappelijk Werk (JMW) leefden er in het jaar 2000 tussen de 41.000 en 45.000 Joden in Nederland, onder wie ongeveer 10.000 Joden uit IsraŽl die hier wonen vanwege studie of werk. Het JMW heeft bij zijn telling zowel moeder- als vaderjoden meegeteld. Iedereen met ťťn Joodse ouder werd zo aangemerkt als Joods.

Een onderzoek uit 2009 komt met een hoger getal.

In een vergelijkbaar onderzoek uit 1999 werd geconcludeerd dat er 43.000 Joodse Nederlanders zijn, terwijl de teller nu op ruim 52.000 staat. (2009 Joods Maatschappelijk Werk) Oorzaak is volgens onderzoekscoŲrdinator Chris Kooyman onder meer dat het aantal Joden in de jaren na de Tweede Wereldoorlog steeds werd onderschat.

Interessant. Het aantal Joden werd in de jaren na WO2 onderschat. Helaas trekt Chris Kooyman hieruit niet de conclusie dat het aantal omgekomen Joden in de Tweede Wereldoorlog is overschat. Lees hier meer over waar de Nederlandse Joden bleven.

Organisaties

Zie hier een uitgebreide gids van Joodse organisaties in Nederland. Hier volgen enkele belangrijke organisaties uit die lijst met nog enkele toevoegingen.

Amcha
Anne Frank Stichting
Arza, organisatie van liberale zionisten
Baderech Kids
BAN (Stichting Bestrijding Antisemitisme)
Beth Studentiem Delft
Bnai Brith
Cefina, financiele ondersteuning van verschillende Joodse doelen
Centrum Informatie en Documentatie IsraŽl (CIDI).
Centraal Joods Overleg (CJO). Dit is de overkoepelende Joodse organisatie in Nederland.
Chabad Nederland, Nederlandse tak van de internationale groep opgericht door de haat-rabbijn Schneerson.
Cheider. Ultra-Joodsche Talmoed school.
CiJO. Jongerenorganisatie CIDI.
CIZ, Centrale Israelitische Ziekenverpleging
COC. Homoseksualistische lobbygroep
Een Ander Joods Geluid
Elah, fondsenwervende stichting
Federatie Nederlandse Zionisten (FNZ).
Federatie voor Progressief Joodse Vrouwen
Gezellig Joods
Hallo Joods
Herinneringscentrum Kamp Westerbork
Historie Joods Groningen
Jewish Agency for Israel/ Aliyah Department
JMW
JONAG (Vereniging voor de Joodse Na-Oorlogse Generatie), probeert geld te krijgen voor 2e, 3e, 4e etc generatie Holocaustslachtoffers.
Joods Marokkaans Netwerk Amsterdam
JoodsMonument.nl
Krav Maga Training Center
Liberaal Joodse Gemeente
Likoed Nederland
Limmoed Nederland
Loge Hollandia
Maccabi Nederland
Meldpunt Discriminatie Online (MDI). Anti Free Speech groep.
Nederlands Auschwitz Comitť
Nederlands IsraŽlitisch Kerkgenootschap (NIK). Synagoges van de Asjkenazi Joden.
Nederlands Joodse Jeugd (NJJ).
NZB, Nederlandse Zionisten Bond
Portugees IsraŽlitisch Kerkgenootschap (PIK). Synagoges van de Sefardische Joden.
Salaam-Shalom. Moslims en Joden die samenwerken.
Stichting Joods Maatschappelijk Werk (JMW).
Stichting Sobibor.
Verbond van Liberaal-Religieuze Joden in Nederland.
Vrienden van Alyn Hospital

Joden van voor 1800

Dit is een nieuwe categorie. Op moment van schrijven staan veel Joden uit deze periode nog in andere categorieŽn.

Isaac Aboab da Fonseca (1605-1693)
Moses ben Mordecai Zacuto (1620-1697)
Salomon de Oliviera
Daniel Cohen de Azevedo
David Cohen de Azevedo
Josua da Silva
JechiŽl Efraim
Moses Efraim (1620/1625-voor 1688): voorouder van de Efraim en Tilanus families.
Mennaseh Ben Israel
Hafael Moses Aguilar
Spinoza
Israel Pereira
Jose Mendes de Castro/Abraham Athias
Mendes France
Isaac Lemaire (1559-1621): speculant aan de beurs van Amsterdam, heeft gepoogd de VOC middels short selling kapot te maken.
Samuel Pallache (1550-1616) Joods-Marokkaanse handelaar, diplomaat en piraat en gezant van de Sultan van Marokko. Op 23 juni ontmoette hij in Den Haag stadhouder Maurits van Oranje en de Staten-Generaal, om tussen Nederland en Marokko te onderhandelen over wederzijdse hulp in de oorlog tegen Spanje. Op 24 december 1610 tekenden de twee landen een verdrag dat de vrijheid van handel- en scheepsverkeer regelde en de sultan mogelijk maakte om schepen, kanonnen en munitie van Nederland te kopen. Dit was het eerste officiŽle verdrag tussen een Europese natie en een niet-christelijk land.
Antonia Isaac Lopez (Francisco) Suasso Financier van de Glorious Revolution in Engeland in 1688.

Bankwezen


Louis Bisschoffsheim
David Henriques de Castro
Julius KŲnigswarter
Akiba Lehren
Meyer Lehren
Fritz Mannheimer (1890-1939) veelzijdig financieel fraudeur.
Isaac Eduard Texeira de Mattos
Paul May
David Mendes
Frederik Salomon van Nierop, President-directeur Amsterdamse Bank
S. Raphael
George Rosenthal
Samuel Sarphati
Abraham C. Wertheim Financier, Lid van Eerste Kamer.

Bedrijfsleven en Misdaad


Lex Ansing, groothandelaar in seksartikelen.
De Bijenkorf: Opgericht in 1870 door Simon Philip Goudsmit in Amsterdam.
Nina Brink (ook Storms/ Vleeschdraager, 1953-) had het bedrijf World Online, een internetprovider. World Online werd op de beurs gelanceerd door o.m. Goldman Sachs. Maandag 20 maart 2000 ging het mis. De verkooporders van de grote aandeelhouders wekten argwaan bij de andere beleggers en het regende verkooporders. De koers van het aandeel daalde met tientallen procenten in enkele weken tijd. Al snel werd bekend dat Nina Brink enkele weken voor de beursgang haar eigen aandelen had verkocht voor zes euro, nog geen zevende deel van de introductiekoers. Veel beleggers zeggen niet van dit feit op de hoogte te zijn geweest, alhoewel het (zij het enigszins verbloemd en op pagina 99) wel in het prospectus stond.
Maup Caransa (1916-2009): “In August 1964, Maurits (“Maup”) Caransa opened his illegal casino in the Badhotel in Zandvoort, Amsterdam’s seaside resort. In September 1964 he was investigated by the prosecutor’s office, for exploitation of the hazard game in his hotel. In first instance he was acquitted by the court, but after the prosecution appealed, the manager, not Caransa, was fined 25 guilders (two pounds sixpence in those days). Maup Caransa was of Sephardic Jewish descent, and he made his first fortune right after WWII, selling parts of American and British military cars that were left behind after the war. He invested his money in real estate, and owned Amsterdam’s most famous hotels: Amstel Hotel, Doelen Hotel, Schiller Hotel, Hotel American, etc. He also owned most of the restaurants and bars in the Rembrandt Square. Not all of them, because he didn’t want to be an “absolute ruler”, as he once said. Maup Caransa was also the main financier of Zwarte Jopie. “Hey, I’m not Caransa!” is still an Amsterdam saying, meaning “I’m not made of money”. Since 1990 his real estate empire is managed by his grandsons Maurits and Salomon.”
Monique von Cleef(f) – Dominatrix, prostituee.
Yves Gijrath
Hema: Opgericht in 1926 opgericht door Leo Meyer en Arthur Isaac.
Lion Herz een joodse commissionair in effecten die een aantal obscure Amerikaanse spoorwegaandelen in de markt bracht. Hij verdween in 1876 met achterlating van een berg waardeloos papier verkocht aan Amsterdamse investeerders.
Xaviera Hollander (1943-): prostituee, schrijfster
Newconomy: Een bedrijf van Maurice de Hond. Newconomy kwam negatief in het nieuws toen bleek dat de onderneming “winst” en “verlies” berekende door de waarde van de ondernemingen waarin het investeerde bij te stellen, zonder dat daar werkelijke omzetten aan ten grondslag lagen.
Jan-Dirk Paarlberg (1957 – heden): malafide vastgoedhandelaar en zakenman. Zit momenteel een gevangenisstraf uit voor witwassen, valsheid in geschrifte en oplichting.
Lodewijk Pincoffs (1827-1911): Rotterdams havenbaron, moest Nederland ontvluchten nadat zijn grootscheepse boekhoudfraude aan het licht kwam. Heeft tientallen bedrijven geruineerd en de stad Rotterdam met een grote schuld opgescheept.
David Pinto: expert migratie, inburgering en diversiteit, is de grondlegger van het ICI (Inter-Cultureel Instituut).
Randstad Holding: opgericht door Frits Goldschmeding in 1960. Goldschmeding is met de oprichting van Randstad ťťn van de rijkste Nederlanders geworden en staat met een geschat vermogen van € 3 miljard op de tweede plaats in de Quote 500 (2013).
Brian Stein -Toko-uitbater en ontvoerder.
Morris Tabaksblat (1937-2011), Tabaksblat werd geboren als zoon van een Hervormde predikant van Poolse komaf, IsraŽl Tabaksblatt, een joodse overlevende van Theresienstadt.
Abraham Icek Tuschinski (1886-1942), bioscoopexploitant.
Unilever: Internationaal bedrijf in o.a. voedingsmiddelen, mede opgericht door Samuel van den Bergh (1864-1941). Latere topman was Morris Tabaksblat.
Maurits de Vries (1935-1986), alias Zwarte Joop: “De Vries hield zich bezig met prostitutie en gokken en deed dit voornamelijk op de Amsterdamse Wallen. De Vries gold als de Godfather van de Amsterdamse onderwereld. Hij heeft volgens Bart Middelburg contacten gehad met de Amerikaanse maffia, de groep rond Meyer Lansky die hem financieel steunde en investeerde in zijn Amsterdamse gokpaleis Casa Rosso.” “Op 16 december 1983 wordt er door een boze ex-werknemer brand gesticht en lopen Cabala, Club 26 en Casa Rosso ernstige schade op. Daarop besluit De Vries zich terug te trekken in het vastgoed.”
Jeffrey Wijnberg “Jeffrey Wijnberg is, samen met collega Jaap Hollander, grondlegger van de provocatieve therapie in Nederland.”

Advocatuur


Jaap Hamburger Voorzitter van Een Ander Joods Geluid
Oscar Hammerstein
Bram Moszkowicz (1960 – heden): uit zijn ambt ontheven wegens wangedrag.
Max Moszkowicz Vader Bram
Gerard Spong Sefardisch-Surinaamse advocaat
Inez Weski
Nico Meijering
Abraham David Meijer Heeft te maken met Nederlandse Staatsloterij. Moet dit nog verder uitzoeken. Broer van Jonas.
Jonas Daniel Meijer In 1813 werd Meijer secretaris van de commissie tot samenstelling van de grondwet. Misschien moet hij ook beschouwd worden als de grondlegger van de moderne organisatie van huiseigenaren. Ook lezen we over hem: De inlijving van de Nederlanden door Frankrijk betekent een herziening van de rechterlijke macht. Als op 24 januari 1811 de Rechtbank te Amsterdam wordt opgericht, bevindt ook Jonas DaniŽl zich onder de zestien rechters. Hij wordt de rechterhand van de President der Rechtbank
Paul Velleman OvJ. Berucht vanwege zijn “anti-discriminatie” vervolgingen, o.a. van Nekschot en Verbeke.

Media: Nieuws, Sport, Entertainment, Cultuur


Frank Affolter Muzikant, anti-racistisch activist
Yula Altchouler Redacteur bij Publieke omroep
Jacques d’Ancona Theatercriticus met een voorkeur voor jonge jongens
Milo Anstadt
Eli Asser
Barbara Barend
Frits Barend
Sonja Barend
Tamarah Benima Rabbijn, columniste
Sunny Nell Rosa Bergman (1972-): Maakster van ontaarde tv-programma’s. Anti-Piet activiste.
Sonja Bernd’t
Kustaw Bessems Columnist BNR
Anet Bleich
Emma Blijdenstein
Philip Bloemendaal
HenriŽtte Boas
Haddasah de Boer
Carry van Bruggen – Schrijfser, pseudoniem van Caroline Lea de Haan. Zus van Jacob Israel de Haan.
Alex Burghoorn – Volkskrant
Peter Buwalda – Journalist en schrijver
Dieuwertje Blok Presentatrice
Conny “Vanessa” Breukhoven
Pauline Broekema
Boudewijn Maria Ignatius BŁch
Menno BŁch
David Cohen Voorzitter Joodsche Raad (1941-1943), Schrijver, Historicus
Uri Coronel Voorzitter AFC Ajax (2008-2011)
Jules Croiset
Horace Cohen
Jan Cremer schrijver. Joodse grootmoeder.
Lex van Delden
Pascale Esveld
Herman H. Felderhof In 1944 werd Felderhof medewerker van het illegale blad Vrij Nederland. Felderhof had joodse wortels, wat in de oorlog extra risico opleverde. Na de bevrijding werd hij redactie-secretaris.
Rik Felderhof Programmamaker, Journalist. Zoon van Herman.
Ingrid Feldman
Margaretha Ferguson
Anne Frank Mogelijk co-autrice van de populaire roman Het Acherhuis.
Dimitri Frenkel Frank Programmamaker bij de VARA
Gregor Frenkel Frank
Evelien Gans
Jack van Gelder Presentator, Sportverslaggever
Lex Goudsmit Vooral bekend van Sesamstraat.
Max Groen Radio Veronica
Hanneke Groenteman
Arnon.Y.Y. GrŁnberg Schrijver van vieze boekjes.
Barry Hay: Zanger Golden Earring
Arnold Heertje
Raoel Heertje
Pamela Hemelrijk
Sjifra Herschberg
Judith Herzberg
Shifra Herzberg
Albert Heymans
Jacob van Hoddis Expressionistisch dichter
Isa Hoes
Han Hollander Radio-Sportverslaggever
Maurice de Hond Opiniepeiler
Ralph Inbar Televisiemaker, bekend van Bananasplit, IDF soldaat, organisator van Shalom from Holland.
Marjan Inbar
Naomi Italiaander
Esther Jacobs
Ruth Jacott
Loe de Jong
Hans Kamp
W. Kan
Catherine Keyl
Margalith Kleijwegt Journaliste en activiste voor Multiculturele samenleving
Marc de Klijn
Hans Knoop
Hans Koekoek, schrijver
Jeroen Krabbť, acteur
Tim Krabbť, schrijver
Sharon Kroes
Yvonne Kroonenberg Schrijfster, Columniste, Feministe.
Rolinha Kross
P. de Leeuw (?)
Gideon Levy Programmamaker, maakte o.a. de televisieserie Levy & de Laatste Nazi’s waarin hij hoogbejaarde Duitse soldaten lastigvalt.
Lissette Lewin
Max Lewin
Donald de Marcas
Jaap van Meekren Programmamaker. “Ook de Tweede Wereldoorlog was een van zijn specialisaties. Nieuwe boeken uit de reeks “Het Koninkrijk der Nederlanden in de Tweede Wereldoorlog” van Lou de Jong werden steevast door Van Meekren in TV-specials verslagen. Van Meekren maakte een spraakmakend interview met Albert Speer, de architect van nazi-Duitsland. Zijn interview met de “zwarte weduwe” Florrie Rost van Tonningen bij Veronica Nieuwslijn had veel weg van een kruisverhoor. Tot zijn wapenfeiten hoort ook het interview met oud-premier Jan de Quay, waarin deze vertelt over zijn rol in de Nederlandsche Unie.”“Hij overleed op 73-jarige leeftijd en is begraven op de Joodse Begraafplaats Googweg in Muiderberg.”
Jaap Meijer Schrijver, Historicus.
Ischa Meijer Journalist, Presentator, Acteur. Zoon van Jaap. Als baby werd hij met zijn ouders naar het concentratiekamp Bergen-Belsen gedeporteerd. Het jonge gezin overleefde de oorlog. Aangezien de Duitsers iedere Jood die ze niet konden laten werken zogenaamd hebben omgebracht zijn wij benieuwd wat voor werk de baby Ischa deed.
Joop Meijers – Algemeen Dagblad
Hajo Meyer
Marga Minco
Gerrit Philip Mok
Marcel MŲring
Anneke Jos Mouthaan Mede-oprichter Een Ander Joods Geluid
Harry Mulisch
Rob Muntz Programmamaker, Columnist, Professioneel AtheÔst.
Jet NafantiŽl-JoŽls
Linde NafantiŽl
Eduard Nazarski Directeur Amnesty International Nederland, Homoseksualistisch activist ‘Waarom zouden we een homo uit Nigeria, waar de doodstraf op homoseksualiteit staat, niet toelaten?
Ruth Oldenziel
Pim de la Parra Sefardisch-Surinaams regisseur, neef van Gerard Spong.
Ilja Leonard Pfeijffer
Nathan Plas
Frans Pointl
Chaja Polak
Clairy Polak Journaliste en Presentatrice van o.m. Nova (2003-2010)
Marga van Praag
Jacques Presser Historicus, Auteur, o.a. van het standaardwerk Ondergang: De vervolging en verdelging van het Nederlandse Jodendom 1940-1945.
Rebecca van Putten, Pas op het moment dat erkend wordt dat de PVV een ondermijnende, racistische beweging is die een regelrecht gevaar is voor de rechtsstaat kunnen we gaan praten over geweld binnen de democratie. Eerder niet.
Wanda Reisel
Netty Rosenfeld Programmamaakster bij de VPRO
Eddo Rosenthal
Renate Rubinstein Journaliste, columniste, schrijfster, linkse activiste.
Harry Sacksioni
Michael Schaap Programmamaker bij de VPRO, anti-piet activist
Mirjam SchŲttelndreier Redacteur bij de Volkskrant, Feministe
Loretta Schrijver
Elena Simons
Leo Smit
Jacob Soetendorp Rabbijn en Journalist
Jo Spier
Frits Spits
S. Swart
Yochanan Visser, Columnist bij Christenen voor Israel
Ida Vos
Friedrich Weinreb
Micha Wertheim, cabaretier
Chawwa Wijnberg
Nachoem Wijnberg
Rob Wijnberg Journalist, columnist. Eerste hoofdredacteur NRC.next op 28-jarige leeftijd.
Harry de Winter Mede-oprichter Een Ander Joods Geluid
Micha de Winter
Leon de Winter
Leon de Wolff
Ivan Wolffers

Caberet

avier Guzman
Simon Hammelburg
Youp van het Hek
Wim Kan
JŲrgen Raymann

Internet

Ancarlo” Dominante poster op het pseudo-nationalistische Pim Fortuyn forum.
Ronald Eissens. Oprichter van anti free speech club MDI.
“Etsel” Meest productieve account op infonu.nl.
Jeroen Hoogeweij Columnist op Frontaalnaakt.nl, een communistische blog die zich inzet voor de vernietiging van het Nederlandse volk. Publiceert tevens op swapichou.
Micha Kat, Hoewel redelijk eerlijk over de Holocaust brengt Kat met zijn vergezochte complotten en artikelen vol obsceniteiten de alternatieve media en slechte naam. Blogt op klokkenluideronline.is.
Jeroen L. de Kreek Complotdenker die serieus Holocaust revisionisme een slechte naam bezorgt. Jeroen de Kreek bezit een Joodse achtergrond.

Kranten, Tijdschriften en Drukkerijen


Benjamin Kwartaalblad (oplage 9.500 stuks)
Emanuel Querido Uitgeverij Querido
Nieuw IsraŽlitisch Weekblad
SANOMA -Het “Finse” media bedrijf van de Erkko familie, crypto-Joods. Sanoma heeft 80% van de Nederlandse media in handen.

Politiek


Simon Jakob Levie van Aalten
H. d’Ancona Staatssecretaris voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid (1981-1982), Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur (1989-1994), oprichtster en hoofdredactrice feministisch maandblad Opzij (1972-1981)
E. Asscher
L.F. Asscher Burgemeester van Amsterdam (2010), Vicepremier en Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (2012-) Wethouder Asscher declareerde onder andere een ansichtkaart van 1,79 euro…
T.M.C. Asser
S. van den Bergh
S.J. van den Bergh Minister van Defensie (1959)
Awi Cohen, Likoed Nederland
M.J. Cohen Staatssecretaris van Onderwijs (1993-1994), Staatssecretaris van Justitie (1998-2001), Burgemeester van Amsterdam (2001-2010), Partijleider en Fractievoorzitter PvdA (2010-2012)
Boris Dittrich Zelf niet Joods, maar “getrouwd” met Jehoshua Rozenman
Paul (Saul) de Groot
Ernst Hirsch Ballin Minister van Justitie (1989-1994, 2006-2010), Minister voor Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken (1989-1994), Minister van Binnenlandse Zaken (1994, 2010)
Onno Hoes Burgemeester van Maastricht (2010-), Voorzitter CIDI (2010-), Bestuurslid COC, was “getrouwd” met mediabaas Albert Verlinde. Liefhebber van jonge knaapjes.
Lutz Jacobi
Jan B. Kan Minister van Binnenlandse Zaken en Landbouw (1926-1929), Minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen (1927-1928), Vader cabaretier Wim Kan.
Max Kohnstamm Diplomaat, Historicus, Bilderberger. In 1951 werd hij lid van de Oecumenische Commissie voor Europese Samenwerking in Brussel. Van 1952 tot 1956 was hij secretaris van de Hoge Autoriteit van de EGKS in de stad Luxemburg. Hij werd een groot voorstander van de Verenigde Staten van Europa
Philip Kohnstamm Voorzitter Vrijzinnig Democratische Bond (1907-1918). is bekend geworden als grondlegger van de wetenschappelijke pedagogiek en didactiek in Nederland. Vader van Max.
Joseph Limburg
Henri Marchant (?) Minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen (1933-1935), verantwoordelijk voor nieuwe spelling en vrouwenkiesrecht. Is mogelijk Joods vanwege achternaam (handelaar), politieke acties en lidmaatschap van de op Joodsche leest geschoeide Radicale Bond en later de VDB.
Rob Oudkerk Wethouder van werk en inkomen, onderwijs, jeugd, diversiteit en grotestedenbeleid in Amsterdam (2002-2004). Ook interessant, maakte deel uit van de parlementaire enquÍte-commissie die onderzoek deed naar de Bijlmerramp. De Bijlmerramp was dat ongeluk met het El Al vliegtuig dat waarschijnlijk Sarin en andere chemische wapens vervoerde naar Israel. Oudkerk trad af vanwege zijn hoerenloperij: Later werd bekend dat Oudkerk prostituees had bezocht op de tippelzone aan de Amsterdamse Theemsweg, terwijl hij ervan op de hoogte was dat daar illegalen, minderjarigen, drugsverslaafden en slachtoffers vanvrouwenhandel werkten.
Julius Christiaan van Oven Minister van Justitie (1956), Minister van Binnenlandse Zaken (1956). Smaakte het genoegen een wet tot stand te kunnen brengen waardoor de handelingsonbekwaamheid van de gehuwde vrouw werd opgeheven. Hij had daarvoor jarenlang gepleit. Er werd gesproken van de ‘Lex-Van Oven’ .
Aaron (Arie) Pais Minister van Onderwijs en Wetenschappen (1977-1981), getrouwd met Eegje Schoo (niet Joods) Minister van Ontwikkelingssamenwerking (1982-1986)
R.H.A. Plasterk Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (2007-2010), Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (2012-)
C.H.F. Polak Minister van Justitie (1967-1971)
H. Polak
Jaap Polak Lid Raad van State, voorzitter afdeling bestuursrechtspraak
W. Polak Staatssecretaris van FinanciŽn (1973-1977), Burgemeester van Amsterdam (1977-1983)
E.E. van Raalte Minister van Justitie (1905-1908)
Max Rood Minister van Binnenlandse Zaken (1982)
Paul RosenmŲller (?)
Uri Rosenthal Minister van Buitenlandse Zaken (2010-2012)
Felix Rottenberg Voorzitter PvdA (1992-1997), ook televisieprogrammamaker. Na de minder Marokkanen-toespraak van Wilders riep Rottenberg op een cordon sanitaire te vormen rond de PVV-leider. ‘Ik denk dat een cordon sanitaire beter werkt. Negeren. Dat heeft bij het Vlaams Blok ook gewerkt. In overleg besloot men daar die groep volledig te boycotten.’
Ivo Samkalden Minister van justitie (1956-1958, 1965-1966), Minister van Binnenlandse Zaken (1966), Burgemeester van Amsterdam (1967-1977)
Ed van Thijn Kampbewaarder Westerbork (1945), Minister van Binnenlandse Zaken (1981-1982, 1994), Burgemeester van Amsterdam (1983-1994)
Jacques Wallage Staatssecretaris Onderwijs (1989-1993), Staatssecretaris Sociale Zaken en Emancipatiebeleid (1993-1994), Burgemeester Groningen (1998-2009)
Frans W. Weisglas Voorzitter van de Tweede Kamer (2002-2006)
A.C. Wertheim
D. Wijnkoop
H. Wijnschenk
Geert Wilders PVV-leider en pseudo-nationalist. Hoewel zijn broer beweert van niet, is hij toch van gedeeltelijk Joodse afkomst (grootmoeder Johanna Ording-Meijer). Daarnaast is hij getrouwd met de in Hongarije geboren Jodin Krisztina Wilders-Marfai. Hij heeft een hekel aan Duitsers: Over zijn militaire dienst verklaarde Wilders “blij te zijn” dat hij “nooit met de Duitsers ťťn tent” had hoeven delen tijdens gezamenlijke NAVO-oefeningen met West-Duitse troepen; deze afkeer van Duitsers kwam direct voort uit de oorlogservaringen van Wilders’ vader. Over IsraŽl: Hij werkte vervolgens twee jaar in IsraŽl, waar hij zich naar eigen zeggen onmiddellijk geheel thuis voelde. Wilders heeft van zijn zeventiende tot zijn negentiende in IsraŽl gewoond en gedurende vijfentwintig jaar heeft hij, naar eigen zeggen, dit land zo’n veertig maal bezocht, waar hij o.a. Ariel Sharon en Ehud Olmert ontmoet heeft. Wilders heeft Ariel Sharon, samen met de Britse oud-premier Margaret Thatcher (Iron Lady), als een van zijn voorbeelden genoemd.

Personen die Mogelijk (deels) Joods zijn

Deze personen zijn mogelijk (deels) Joods, maar zeker weten doen we het niet. Heeft u bewijs, laat dan dan achter als reactie. Dit is een nieuwe sectie. Het zal even duren voordat we alle namen die tot nu toe op deze pagina staan vermeld hebben verwerkt.

Ook mensen die zelf niet Joods zijn, maar wel een Joodse connectie hebben zullen we voorlopig hier plaatsen.

Herman Brood
Karina Content – PvdA raadslid in Amsterdam en actief in Satanskerk/seksclub. “Mijn schoonmoeder kwam uit een eenvoudig Joods milieu.”
Adam Curry Gaf ruchtbaarheid aan de Demmink affaire in een radio-uitzending. Dezelfde affaire die mogelijk in de openbaarheid diende te komen als onderdeel van een geraffineerde chantagecampagne. | Dochter Christina Curry vindt perfecte Joodse muzikant.
Jeroen Dijsselbloem
Hans Dorrestijn Wellicht Joods op grond van uiterlijk en carriŤre als cabaretier. Vader was in de oorlog actief als partizaan (anti-Duitse terreur).
Renate Dorrestijn Wellicht Joods op grond van uiterlijk en carriŤre als feministe en journaliste. Wil jongens-besnijdenis verplicht stellen.
Afshin Ellian, waarschijnlijk van Joods-Iraanse afkomst. “Conservatief” columnist. Verdediger van het communistische regime van negers en Joden in Zuid-Afrika.
Anneke GrŲnloh
Femke Halsema
Barry Hay
Lutz Jacobi Heeft een Joodse achternaam en is kamerlid voor de PvdA.
Gerard Joling
Gordon
Freek de Jonge Zelf niet Joods, wel getrouwd met de Jodin Hella de Jonge-Asser
Pierre Kartner
Geert-Jan Knoops Advocaat (bekeerling)
Lenny Kuhr (bekeerling). Winnares van het Eurovisie Songfestival van 1969. Ze is getrouwd geweest met een Jood.
Paul de Leeuw
Diederik Samsom
Wim T. Schippers

Politieke gebeurtenissen en Wetgeving


Het Burgelijk Wetboek: Dit werd vormgegeven door E.M. Meijers.
Het Homo-“huwelijk”: In 1998 kwam er een tweede paarse kabinet en de nieuwe staatssecretaris Job Cohen loodste het wetsvoorstel voor openstelling van het burgerlijk huwelijk door de Tweede en Eerste Kamer. De wet die dit regelt trad op 1 april 2001 in werking. Dit was wereldwijd de allereerste legalisatie van een huwelijk tussen twee partners van hetzelfde geslacht.
Eerste participatie kabinet bij “Gay-Pride”: Minister van Onderwijs Ronald Plasterk (PvdA) vaart in augustus mee met de Gay Pride in Amsterdam. Zijn ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) zal tijdens de optocht door de kanalen present zijn met een ‘OCGay-boot’. Dit vond plaats in 2008.

Activisme


Arnold Aletrino (1858-1916) Homoseksualistisch activist. In 1899 kreeg hij een universitaire aanstelling als lector in de criminele antropologie. Door zijn praktische ervaring, studies en voordrachten verrichtte hij baanbrekend werk op medisch-sociaal gebied. Hij was een van de vroegste pleitbezorgers van de homoseksualiteit en stak zijn nek uit voor die verachte groepering in de samenleving op een congres in 1902. Aletrino werd geŽerd als een bekwaam en humanitair wetenschapper. In 1903 bezocht hij met Magnus Hirschfeld in Berlijn een aantal locaties waar homoseksuelen kwamen; daarvan deed hij verslag in zijn brochure Hermaphrodisie en uranisme (1908).
Jan van Asch COC Amsterdam
Friedl Baruch Partizaan, Communist, Abortus-activist. ťťn van de auteurs van de eerste pamfletten van Dolle Mina.
Harry v.d. Bergh Joods Marokkaans Netwerk Amsterdam
Eva BesnyŲ Feministe, abortusactivisme Dolle Mina
Andreas Burnier Feministe, homoseksualistisch activiste, eigenlijk een vrouw. Zij was het oudste kind in een liberaal joods gezin. Burnier schreef over de damesliefde en leefde met een vrouw toen dat nog volslagen taboe was en betekende daardoor, net als Gerard Reve, veel voor de emancipatie van homo’s. Daarnaast was ze ook een belangrijke voorloper van de Tweede feministische golf aan het einde van de jaren zestig. Toen Dolle Mina nog moest worden opgericht, schreef Burnier al over het ongeluk geboren te worden in een vrouwelijk lichaam en als tweederangs beschouwd en geminacht te worden. Haar feministische opvattingen waren radicaal en ze was ontevreden over de wijze waarop de vrouwenbeweging haar strijd voerde.
Arthur Juda Cohen Partizaan tijdens WO2, oprichter Joodse school.
Wilhelmina Drucker was samen met Jacobs de grondlegger van het Feminisme in Nederland. Dochter van steenrijke bankier Louis Drucker. Abortusgroep Dolle Mina werd naar haar vernoemd.
Coen van Emde Boas Psychiater, sexuoloog. Hoogleraar sinds 1970. Eind jaren veertig introduceerde hij analytische groepstherapie voor echtparen in Nederland. Was pionier in bespreekbaar maken van homoseksualiteit en transseksualiteit in wetenschappelijke kring. Was voorzitter van het Medisch Sexuologisch Genootschap, vice-president van de International Planned Parenthood Federation en bestuurslid van de International Council Group-Psychotherapy.
N. Engelschman Homoseksualistisch activist
Jaap Fransman voorzitter CJO
Xandra van Gelder Anti-Nederlandse activiste, schrijft voor het Parool en de blog Socialevraagstukken.
Rebecca Gomperts Abortusactiviste, aborteert baby’s uit landen waar het niet is toegestaan op de open zee. Gomperts werd op 29 juli 1966 geboren in Paramaribo, in een joods-Surinaamse familie.
Jacob IsraŽl de Haan (1881-1924) Zionist, Socialist, schrijver van boeken met homoseksueel thema.
Aletta H. Jacobs was samen met Drucker de grondlegger van het Feminisme in Nederland.
Brenda Kaldenbach, voorzitster Federatie voor Progressief Joodse Vrouwen
Simone Kukenheim CiJO
Noor Labansdochter
Jef Last Homoseksualistisch activist
Leo Levie Seksuoloog
Salomon Levy – De man achter het Kollumer Oproer. Levy was (koosjer) slachter en koopman.
Selma Leydesdorff Feministe, Abortus-activiste en Dolle Mina lid. Laat ik duidelijk zijn: ik ben na-oorlogs, maar mijn werk als historicus heeft mij onherroepelijk gebracht bij de oorlogen die mijn familie troffen. Mijn vader in een zogenoemd Jappenkamp, mijn moeder in Auschwitz. Ik beschouw mijzelf als een van de verwoorders en beschrijvers van een cultuur en een beschaving die niet meer bestaan. Ik leef evenwel niet volgens de rite en ik eet geen koosjer vlees. Ik heb daar geen behoefte aan.
George J.L. Maduro Partizaan tijdens WO2, overleed in 1945 in Dachau aan de tyfus. Madurodam is naar hem vernoemd.
Joost Meerloo Psychoanalyst, partizaan tijdens Wo2.
Herman Musaph Musaph founded the Dutch Society for Sexual Reform and he wrote the “Handbook of Sexology”. He was the winner of the Magnus Hirschfeld Medal in 1990. The Herman Musaph Foundation for Psychodermatology is named in his honor.
Ronny Naftaniel Van 1980 tot 2013 directeur Joodse lobbygroep CIDI.
Johan Polak Homoseksualistisch activist, Bestuurslid COC, Oprichter uitgeverij Polak & Van Gennep. Hij was een van de drijvende krachten achter het vernieuwende tijdschrift over homoseksualiteit Dialoog (1965-1967).
Benno Premsela Homoseksualistisch activist, Voorzitter COC
Bernard Premsela Seksuoloog. opende in 1931 het eerste Nederlandse consultatiebureau voor seksuele problemen en geboortebeperking. Vader van Benno.
Nora Rozenbroek Feministe, abortusactiviste, Dolle Mina
Patricia Schor Anti-Zwarte Piet activiste, onderzoekster aan de Universiteit van Utrecht.
Joop Soesan
Awraham Soetendorp
Esther Voet CIDI directrice.
Hans Vuijsje Bestuurder in meerdere Joodse belangenorganisaties.
Brigitte Wielheesen

Joodse Invloed in BelgiŽ
PolitiekWouter van Besien Voorzitter partij Groen, Immigratie-activist.
Ludo van Campenhout Schepen van Antwerpen, Bestuurder Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen.
Toby Fischler OpenVLD politicus
Andrť Gantman, Schepen van Antwerpen, Voorzitter B’nai B’rith, Voorzitter Belgisch WJC (1984-1986), Fraudeur. moest in 2000 ontslag nemen nadat hij in verdenking was gesteld voor witwassen en fiscale fraude, nadien ook voor misbruik van vertrouwen. Hij werd op 20 maart 2000 aangehouden op verdenking van mededaderschap aan bedrieglijke bankbreuk en zat ruim twee maanden in de cel. Hij verduisterde ca. 1,3 miljoen euro, hem van 1993 tot 1996 met cheques aan toonder overhandigd door de IsraŽlische Tsvi Vered-Rosenfeld, eigenaar van een rederij in moeilijkheden, ABC Containerline. Dat geld zou gebruikt worden als smeergeld om politici, meer bepaald van de toenmalige CVP, in het ABC-dossier gunstig te stemmen. De rederij ging uiteindelijk failliet. Hij plaatste het geld op de Zwitserse bankrekening van zijn toenmalige schoonmoeder en gebruikte een deel ervan (250.000 euro) voor privť-uitgaven. Hij werd op 2 maart 2006 veroordeeld tot achttien maanden cel met uitstel voor misbruik van vertrouwen, witwaspraktijken en het onttrekken van gelden.
Caroline Gennez (?) Promoveerde van welzijnswerkster ( hoofdzakelijk immigranten) tot Minister zonder serieus diploma.
Claude Marinower Schepen van Onderwijs in Antwerpen, OpenVLD politicus.
Samuel Markowitz OpenVLD politicus
Renť Sand. Secretaris Generaal van Ministerie van Volksgezondheid, Vrijmetselaar.
Steve Strontvaart
Annemie Turtelboom Minister van Justitie. Hier bewijs. OpenVLD politica.

Overig


Chantal Akerman
Paul Ambach
Lydia Chagoll
Gustave Cohen
Bob Davidse (Nonkel Bob)
David Davidse
Francois Englert Gedeelde winnaar van Nobelprijs voor de Natuurkunde van 2013
Fred Erdman ( Sp.a`er en vrijmetselaar ) Hij speelde een doorslaggevende rol bij het tot stand komen van de euthanasiewet.
Leopold Flam
Michael Freilich Hoofdredacteur Joodse waakhond organisatie “ Joods Actueel”
Moshe Aryeh Friedman “antisemitische rabbijn”
Diane von Furstenberg ( echte naam Diana Simone Michelle Halfin )
Jos Geysels (?) Bedenker van het “cordon sanitair”, eind jaren ’80, beloond met verschillende winstgevende titels en al enkele jaren meester censor op de Antwerpse boekenbeurs
Paul Glansdorff
Estelle Goldstein ( Journaliste, schrijver feministe )
Raymond van het Groenewoud (Joodse moeder)
Nico Gunzburg
Arno Hintjens (Joodse moeder )
Paul Hymans
Frederic Imianitoff. Dokter en vrijmetselaar. Wegbereider van het abortus-programma.
Geraldin Levi Joosten van-Vilsteren ( Schrijfster / CabaretiŤre )
Nathan Katan
Julien Klener Centraal Joods Consistorie van BelgiŽ
George Koltanowski
Harry KŁmel
Baron Lťon Lambert
Nadia Matar ( Joods-“Belgische” Zionistische activiste )
Bob Mendes
Ivan Mertens
Maurits Polak activist
Filip/Phillip Serfati/Serphati ( Journalist die in Marokko porno maakte met moslimvrouwen en die daar verspreidde )
Maurice Sosnowski CCOJB
Gilbert Stork
Olivier Strelli
David Verbeeck ( musicalacteur )
Alex de Vries
Ida Wasserman
Sandra Wasserman
Raphael Werner Voorzitter Vlaams Forum der Joodse Organisaties

http://frissekijk.info/joods-overzicht/
 
Old April 7th, 2015 #2
Johan
Moderator
 
Johan's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3,460
Johan
Default

Backup from the page recommend books frissekijk.info/inzendingen/aanbevolen-boeken {07-04-2015} in pdf.

http://www.docdroid.net/wog9/aanbevo...ekijk.pdf.html
 
Reply

Share


Thread
Display Modes


All times are GMT -5. The time now is 09:14 PM.
Page generated in 0.11840 seconds.